Ik kook vanavond jij ook?

Huh wat is dit?

Mensen samen brengen
We stelde onszelf de vraag: hoe kunnen we ons toch verbonden voelen zonder elkaar te zien? Eten, natuurlijk! Eten is voor ons een van de beste manieren om je met elkaar te verbinden.
Waarom doen jullie dit?
Wij geloven dat het belangrijk is om voor elkaar te zorgen in tijden zoals deze. De connectie die we nu samen aan het zoeken zijn zal ons een betere toekomst opleveren.
Liefde voor koken

De een houdt van koken en de ander niet. Maar we mogen toch wel stellen dat we allemaal van eten houden! Daarom vragen we aan de kokers om zijn of haar specialiteit te delen met de ander.

Hoe werkt het?

Jij doet de boodschappen

Terwijl jij de boodschappen doet blijft je buur veilig thuis. Zo kun jij alle nodige ingrediƫnten meenemen en je mag immers maar alleen boodschappen doen.

Je bespreekt de dag en tijd

Samen overleg je wanneer je gaat koken en wat je gaat koken. Zo kun je rekening houden wat je buur lekker vind of rekening houden met eventuele allergie. Zo houden we iedereen tevreden in deze tijd šŸ™‚

Een tikkie, maaltijd klaar!

Nadat alles besproken is, betaalt je buur het verschuldigde bedrag. Ā De kleine bijdrage voor het koken en de ingrediĆ«nten worden verrekend. En dan wordt het volop genietenĀ van de maaltijd!

Download de poster

Wil jij ook gaan koken? Tof, klik op onderstaande link en laten we samen impact creƫren zodat we eenzaamheid tegen gaan! Gebruik #ikkookvanavond op social media.

Link:Ā ikkookvanavond

Poster